RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | O legendă a Craiovei a răbufnit: ”Dacă vorbesc de unii, mă înjură ceilalți!”

O legendă a Craiovei s-a săturat ca în Bănie să fie două echipe!

În acest moment, fanii olteni sunt divizați: unii susțin CSU Craiova, echipa din Liga 1 patronată de Mihai Rotaru, iar ceilalți sunt alături de FC ”U” Craiova 1948, clubul din Liga a 2-a finanțat de Adrian Mititelu Jr.

Aurel Țicleanu (61 ani), fost component al Craiovei Maxima și dublu campion cu ”juveții”, s-a săturat de războiul din Bănie dintre fanii CSU și FCU.

”Nu vreau să vorbesc despre Craiova. Sunt două echipe. Dacă vorbesc de unii, mă înjură ceilalți și tot așa. E o situație delicată. Mie nu îmi convine. Sunt deranjat. Noi ce să spunem? Că e o situație normală? Craiova să aibă două echipe? Despre ce vorbim…

Să intre și ceilalți în prima ligă și vedem ce o să fie. Trec unii pe un trotuar, alții pe alt trotuar. În Liga 1 vor trece și ajung chiar să se bată. Dacă vorbesc de ai lui Mititelu, mă înjură ceilalți, vor spune că nu există echipa aia. Să își vadă fiecare de treaba lor.” a declarat Aurel Țicleanu pentru realitateasportiva.net.

Citește și EXCLUSIV | Craiova este pe cale să piardă unul dintre transferurile iernii în Liga 1: “Oferta lor este sub așteptări!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare