RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | O glorie a lui Dinamo, mărturisire sinceră: „M-am întors înapoi în anii ’80”. Ce l-a determinat să spună asta

Bucureștenii se confuntă de ani buni cu probleme în ceea ce privește furnizarea apei calde și a căldurii din cauza multor avarii care afectează rețeaua de termoficare. 

Aceeași deficiență exista și în anii ’80 atunci când Claudiu Vaișcovici scria istorie pentru Dinamo. Acum fostul atacant se plânge și el că trebuie să apeleze la tot felul de improvizații pentru a nu îngheța în casă.

„Ne-am întors cu multe înapoi, cu frigul prin casă, cu statul prin casă pentru că ți se spune să nu ieși. Eu m-am întors înapoi în anii ’80, nu am mai utilizat o aerotermă și un reșou… dar acum am început să le folosesc”, a povestit Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Apoi, fostul dinamovist și-a adus aminte de o poantă care circulă în grupul celor care se lovesc de problema lipsei căldurii în apartamentele în care locuiesc.

„Nu ați auzit bancul ăla, <<Pui mâna pe calorifer și primești „replica”: Să trăiești șefu’, ce cald ești!>>. Mai urmează să ne stingă și lumina, dar de fapt ne-au stins-o dacă au mărit prețurile”, a încheiat cu un zâmbet amar fostul dinamovist. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Problema “națională” a fost tranșată: “Acolo trebuie să fie jucătorii cei mai reprezentativi”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare