EXCLUSIV | Motivul de îngrijorare pentru învinșii bătăliei decisive din ultima etapă a Ligii 1: “Va fi o luptă dură”

Runda de final a sezonului regular al Ligii 1 va oferi pentru două dintre echipe bucuria calificării în play-off. O alta va ajunge în play-out, acolo unde o așteaptă nouă confruntări în partea a doua a stagiunii actuale. 

Iar pentru ghinionista acestei lupte lucrurile se pot complica. În urma înjumătățirii punctelor, diferențele dintre echipe se vor micșora, iar câțiva pași greșiți o pot arunca în lupta pentru evitarea retrogradării. Acest scenariu a fost deja luat în calcul de Emil Săndoi.

“Eu vă garantez că va fi o luptă dură în play-out indiferent ce echipe vor fi acolo.  Uitați-vă că și Iașiul o să intre iarăși în cărți, pentru că poate toată lumea se gândea că sunt condamnați.

Dar dacă înjumătățim punctele să vedeți că nu mai este diferență așa de mare, în 2-3 meciuri imediat se poate răsturna situația din clasament”, a analizat Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

sandoi indicatii

Singurul avantaj al celor care vor rata ținta după cele 90 de minute de vineri va fi faptul că vor avea 5 meciuri acasă din cele 9 pe care urmează să le dispute în play-out. Chiar și așa, pentru cei de la Chindia acest aspect nu este nici pe departe încurajator.

“Care teren propriu? Că noi nu jucăm niciun meci pe teren propriu, noi le jucăm pe toate în deplasare. Le-am jucat până acum pe toate în deplasare și le jucăm și de acum încolo pe toate în deplasare, ce să facem ?”, a mai fost observația antrenorului. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Regretul imens al unui antrenor care se bate pentru play-off-ul Ligii 1: “Nu mai pot să întorc timpul”