EXCLUSIV | Moruțan la FCSB, regretul lui Iftime! ”Nu îl vindeam nici în 200 de ani!”

Olimpiu Moruțan (20 ani) a fost transferat de FCSB în vara lui 2018, însă mijlocașul nu ar fi trebuit să ajungă la formația din Capitală.

Valeriu Iftime, patronul celor de Botoșani, a declarat, din nou, cât de mult regretă că l-a vândut pe internaționalul U21 la clubul roș-albastru.

Gigi Becali le-a plătit moldovenilor 700.000 de euro pentru mijlocașul de 20 de ani, însă finanțatorul formației moldave susține că banii nu l-au interesat niciodată. Iftime a explicat că a cedat rugăminților fotbalistului, chiar dacă acesta avea oferte și din afară.

”Eu i-am spus lui Moruțan că nu e copt. Aveam nevoie doar de o clauză financiară. El avea nevoie să joace. I-am spus să rămână la mine. Te fură Bucureștiul. Banul e ochiul dracului. Sunt atent cu ei. Le plătesc la toți. Nu dau nimic în plus, nu inventez și nu îi cumpăr dinainte.

Când a auzit de oferta lui Becali și-a luat imediat hainele și a plecat. Asta e acum. Nu-l vindeam pe Moruțan nici în 200 de ani. L-am dat la FCSB printr-un patriotism exagerat. Am avut oferte pentru el, dar era o chestie de limbă. Nu am crezut să se poate adapta acolo.” a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Moruțan, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
  • 6 apariții a bifat fotbalistul pentru FCSB în actualul sezon de Liga 1, reușind să înscrie un gol
  • 2023 este anul în care expiră contractul mijlocașului cu formația din Capitală

Citește și EXCLUSIV | Becali, pus la zid: ”Este stupid să faci așa ceva! E un abuz moral”

Spynews.ro