EXCLUSIV | Mizează pe fosta echipă la promovare: “În curând vor fi în prima ligă”

FC U Craiova pare de neoprit în această prima parte a sezonului din Liga 2. 

Echiap patronată de Adrian Mititelu este lider, iar în ultimele etape a învins două dintre ccontracandidatele la obiectiv, Rapid și Petrolul. Iar fostul președinte al oltenilor pariază pe alb-albaștrii în lupta pentru obiectivul pe care și l-au propus aproape jumătate dintre echipele din liga secundă.

“Dacă va face baza sportivă așa cum a promis îi va ieși, știu că are aceste gânduri. Bineînțeles că această echipă va fi foarte curând în prima ligă, nu consider că despărțirea de Nicolo Napoli ar putea să încurce socotelile. Există divorțuri peste tot”, a mărturisit Marcel Pușcaș, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

fcu craiova 1

Acesta recunoaște că acordă mai multă atenție Ligii 2 decât disputelor din prima divizie.

“Nivelul la Liga 2 nu este grozav, dar miza este foarte mare. Prefer de foarte multe ori să văd meciuri din acest eșalon, pentru că sunt aproximativ 10 echipe care se bat pentru promovare.

Rapidul este evident una dintre ele, dar din anii ’60 această echipă reușește să fie mereu o surpriză. Atunci când și-au propus, nu au reușit să își îndeplinească obiectivul. Mai bine nu și-ar mai propune că poate o să le iasă. Rapidul este poezia fotbalului”, a mai spus fostul președinte al Stelei. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Încă un elogiu pentru Dan Petrescu: “Nu este antrenorul care să spoiască”