EXCLUSIV | Mititelu Jr., mărturisiri șocante despre arestarea tatălui său: “Cred că Rotaru și Olguța Vasilescu nu sunt străini de acest lucru!”

Adrian Mititelu Jr. a fost invitat în studioul emisiunii Realitatea Sportivă unde a vorbit despre culisele arestării tatălui său pentru evaziune fiscală!

Fiul finanțatorului de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr., a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre culisele sentinței primite de tatăl său și este de părere că patronul echipei din Liga 1 a Craiovei, Mihai Rotaru și omul politic, Lia Olguța Vasilescu, au luat parte la acest lucru.

rotaru

“Mircea Sandu și Mitică Dragomir au fost achitați într-un dosar în care erau vizați 39 de jucători, iar tatăl meu a fost condamnat pentru un jucător care a fost printre ăia 39. Eu cred că în spatele acestei condamnări nu sunt străini nici Mihai Rotaru și nici Lia Olguța Vasilescu și este clar că nu se dorește ca echipa noastră să promoveze sezonul acesta în Liga 1.

Ne-am atacat prin tatăl meu, care este patronul echipei, și când ataci conducătorul unei echipe, automat ataci direct echipa. Scopul este clar, de a bloca ascensiunea noastră sportivă, lucru care nu o să se întâmple pentru că eu am datoria morală față de tatăl meu și față de suporterii echipei de a o duce în Liga 1 și garantez că o să fac tot ce îmi stă în putință ca echipa să ajungă în prima ligă la anul. Promit și tatălui meu acest lucru și vreau s stea liniștit acolo unde este și o să îi fac detenția mai ușoară prin acest lucru!”, a declarat Adrian Mititelu Jr. în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | Adrian Mititelu Jr. anunță: ”Tatăl meu e complet nevinovat!”