RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Mircea Lucescu rămâne optimist: “Lumea va reveni cu entuziasm!”

Mircea Lucescu respectă recomandările autorităţilor în perioada pandemiei. Cel mai titrat antrenor român îşi păstrează optimismul şi încearcă să vadă şi partea pozitivă a lucrurilor.

Chiar dacă încearcă să stea cât mai mult în casă, Il Luce nu se desparte de fotbal nici măcar în această perioadă.

“Respect toate recomandările, nu vreau să fiu un exemplu negativ. Stau cât mai mult acasă, mă uit la ştiri, mai văd câte un film. Îmi revăd memoriile, în niciun caz nu stau departe de fotbal în această perioadă” – a explicat Lucescu pentru realitateasportiva.net.

mircea-lucescu-ofertat-de-santos

Mircea Lucescu îşi păstrează optimismul şi se aşteaptă ca românii să ia cu asalt stadioanele şi sălile de sport odată ce lucrurile vor reveni la normal.

“Va fi o perioadă complicată, va fi dificil pentru toată lumea. Sigur însă va fi un entuziasm extraordinar, lumea se va întoarce în număr mare la stadioane. Oamenii îşi vor da seama ce înseamnă sportul, cât de important este în viaţa noastră, cum ne echilibrează gândurile, trăirile, sentimentele şi sunt convins că lumea se va întoarce cu un entuziasm extraordinar” – a declarat Mircea Lucescu pentru sursa citată.

În România, cel mai optimist scenariu luat în calcul de FRF este o reluare a Ligii 1 la finalul lunii mai.

Cel mai important campionat care s-ar putea relua este Bundesliga. Nemţii studiază posibilitatea de a juca din nou meciuri oficiale chiar pe 9 mai.

CITEŞTE ŞI: Ce onoare pentru Mircea Lucescu! Topul în care l-au inclus italienii

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare