RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Mesajul unui fost coechipier de-al lui Rădoi cu o lună înaintea startului în preliminarii: „E dificil să avem pretenții”

Naționala de seniori a României a rămas datoare în ultimii ani după campanii de calificare dezamăgitoare. 

Și în comparație cu reprezentativa de tineret, fotbaliștii lui Rădoi au pierdut teren. Selecționata sub 21 de ani s-a calificat la ultimele două turnee finale de CE și a obținut și prezența la Jocurile Olimpice. Următoarele preliminarii pot fi momentul perfect al unei revanșe pentru Chicircheș & Co. Fost coleg la Steaua cu actualul selecționer, Laurențiu Diniță este rezervat înaintea debutului oficial al naționalei din 2021.

„Dacă ar fi să impresioneze mai mult ar fi echipa mare, pentru că tineretul are echipă bună. Au demonstrat că au făcut partide extraordinare și ne-au adus în culmea fericirii la turneul final precedent cand au ajuns în semifinale.

Este dificil să spun ce vom face, îi doresc tot binele din lume lui Mirel Radoi și să aibă rezultatele pe care le dorește. Dar să fim serioși, nu ne comparăm cu jucători din alte țări, pentru că ai noștri care vin, mai mult stau pe bancă decât să joace și atunci e dificil să ai pretenții”, a atras atenția Laurențiu Diniță, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

România va întâlni în premieră Germania în preliminariile unui turneu final de CE sau CM.  Diniță își aduce aminte de succese importante din trecut ale fotbalului românesc în confruntările cu echipele importante de pe continent.

„Suntem români, suntem cu sufletul mare și ne dorim chiar și când jucăm împotriva Spaniei și Italiei să câștigăm, nu ținem cont de ce jucători au echipele respective și pe unde joacă.

Toți ne dorim să câștigăm, mai ales că am avut meciuri în cupele europene când era Steaua înainte și câștiga în fața unor echipe cu bugete mult mai mari. Dar ulciorul nu merge de multe ori la apă”, a mai punctat fostul jucător al roș-albaștrilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Fostul fotbalist care s-ar alătura proiectului de renaștere al unui club legendar: „Mi-a rămas în suflet”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare