EXCLUSIV | “Dacă jucătorii nu se pot concentra nu ai ce face cu ei”. Mesajul îngrijorător pentru fanii lui Dinamo

Dinamo este pe loc de baraj după prima etapă jucată din play-out, iar fanii “câinilor” au emoții în privința menținerii echipei în Liga 1. 

Roș-albii au început a doua parte a sezonului cu Dușan Uhrin Jr. pe bancă, după ce Mulțescu a părăsit echipa în urma unei serii de eșecuri. Cehul este cel “mandatat” să evite dezastrul în Groapă.

“Aici nu e vorba de antrenor, poate să vină oricine, dacă jucătorii nu se pot concentra nu ai ce face cu ei. Cei care aveau valoare au plecat, pentru că primează banii.

Și înainte aveau un lot bun, dar nu puteau să câștige. După ce s-au bătut la campionat când l-au avut pe Contra zntrenor au început să aibă probleme. Dacă se duc în Liga 2 greu își mai revin”, a fost observația lui Gabi Stan, făcută în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

galerie dinamo

Dacă la începutul anului îngrijorările în privința viitorului clubului erau mai mari în comparație cu situația din clasament, acum lucrurile s-au inversat.

“Se plătesc datorii de zeci de ani din urmă, MAI și-a luat mâna de pe ei, e o mare engimă cum s-a ajuns aici. Vai de noi dacă dispare și Dinamo și așa avem destule echipe care s-au desființat.

Fanilor le va fi greu să salveze echipa, până când să aducă bani de acasă? Jucătorii au stat neplătiți, iar echipa e în criză. Ce se întâmplă în zilele noastre cu Dinamo e trist”, a fost concluzia brașoveanului.  

 CITEȘTE ȘI –>> Fanii din DDB, aspru criticaţi: ,,Dinamo se salva şi cu Mulţescu! Acum suporterii fac un mare rău echipei”