EXCLUSIV | Mesajul celui care l-a sprijinit pe Rădoi la începutul carierei de antrenor: “Toți credem în el”

Actualul selecționer a ajuns în antrenorat în 2015, atunci când a preluat FCSB, neavând însă licență PRO.

Pentru a putea sta pe bancă a fost ajutat de Dumitru Dumitriu. Acum fostul mare antrenor al Stelei dezvăluie ce sentimente are Mirel la mai puțin de două luni de la debutul oficial pe banca naționalei.

“Oricât ar fi el stăpân pe situație, de bărbat, imposibil să nu aibă și el niște trăiri pe care nu le-a anticipat atunci când a pregătit aceste meciuri. Se face prea mare tam-tam și cu aceste 3 eșecuri, el gândește bine acest sistem, iar jucătorii încearcă să îl pună în aplicare.

Doar că uneori nu prea le iese, este treabă și de șansă. Am văzut că el nu renunță, i se va propune să continue, toți credem în el și îl considerăm cel mai bun din noua generație”, a declarat Dumitru Dumitriu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

steaua radoi dumitru dumitriu 7351577 mediafax foto dan tautan 1

Acesta le răspunde și celor care s-au luat de experiența lui Mirel înainte de a fi numit șef peste tricolori.

“Sigur că se poate discuta, dar sunt și alții care au reușit. Important este și ce îți propui și de ce pot face jucătorii. S-ar putea să fie greu de pus în practică, nu poate să ceară de exemplu ce joacă Bayern. 

E clar că nu putem să ne batem cu forțele continentului. Toți suntem pesimiști în privința viitorului, nu doar Mirel. Din păcate nu este suficient să spunem că << noi suntem români>>, trebuie să existe și o anumită valoare. El e foarte corect în ceea ce spune, trebuie să ajutăm, să nu fim doar critici”, mai atrage atenția fostul mare tehnician al roș-albaștrilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mizează pe fosta echipă la promovare: “În curând vor fi în prima ligă”