RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | O victorie surpriză a tricolorilor nu l-ar impresiona pe Marcel Pușcaș: “Nu se schimbă fondul problemei”

Marcel Pușcaș a criticat felul în care fotbalul românesc este condus și spune că o eventuală victorie istorică în fața fostei campioane mondiale ar trebui considerată doar o întâmplare.  

Fostul angajat al FRF demontează și ideea unei echipe super ofensive pe care Rădoi o trimite în teren în această seară.

“Nu îți garantează că o să jucăm mai ofensiv dacă avem în teren fotbaliști ofensivi, poți să nu dai niciun gol. Dinamica jocului îți dă calitatea în atac și apărare, dacă ai 8 atacanți nu înseamnă că o să câștigi meciul. Trebuie să ai puțină logică.

Cu atâtea schimbări de la un meci la altul, nu ai cum să ai omogenitate. Am văzut ce a spus și Mircea Rednic, ai noștri pregătiți de atac nu mai știu să pregătească bine apărarea. Problema e că nu văd cum s-ar schimba fondul problemei cunoscând ce este în țară”, a spus fostul președinte al Stelei, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă.    

Marcel Pușcaș a evidențiat diferențele dintre cele două națiuni și din punctul de vedere al activității președinților de federații.

Dacă acel președinte german de federatie ar pleca cum pleacă al nostru în fiecare săptămână la Ezeriș și Blejoi în campanie electorală nu ar mai avea timp de fotbal. Sunt 25.000 de membri afiliați la ei și trebuie băgați în seamă cmva.

Cum ar putea să facă asta dacă ar fi mereu plecat? Președintele Federației Germane nu merge la Primăria din Kaiserslautern că nu îl interesează. Sunt diferențe majore care trebuie să ne dea de gândit despre felul în care stăm cu fotbalul românesc”, a mai adăugat Pușcaș. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Pronosticul lui Dorinel Munteanu cu două ore înaintea meciului cu nemții de pe Arena Națională

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare