Gigi Becali e convins că nu poate rata play-off-ul, iar roș-albaștrii promit să tragă tare la titlu, alături de CFR și Craiova.

FCSB vrea să facă un transfer important în iarnă. De această dată, bucureștenii nu mai vor să-l rateze pe Adi Petre, poate cel mai bun jucător al lui Rădoi la tineretul României.

Aflat acum în Danemarca, la Esbjerg, Petre ezită deocamdată să ofere un răspuns din informațiile noastre, însă danezii sunt gata să se despartă de fotbalistul pe care l-au luat de la UTA.

Cheia transferului poate să fie Dennis Man, a aflat Realitatea Sportivă. Cei doi sunt arădeni și au fost colegi la UTA, iar acum sunt oameni de bază pentru România U21.

Starul lui Becali de la FCSB vorbește des cu Petre și încearcă să-l convingă să accepte oferta lui Gigi. Ba chiar Becali i-a transmis lui Man să facă tot ce este posibil pentru ca Petre să vină la FCSB.

Adi Petre nu vrea să ia repede o decizie, sperând să prindă în vară un contract într-un campionat de top din Europa. Atacantul a înscris 5 goluri în acest sezon pentru Esbjerg și a impresionat în meciul România – Ucraina de la U21, când a marcat două goluri în 14 minute.