EXCLUSIV | Se mai joacă FCSB – FC Argeș? Avem răspunsul oficial al celor de la LPF

Justin Ștefan a vorbit în exclusivitate pentru Realitateasportiva.net despre posibilitatea amânării partidei dintre FCSB și FC Argeș.

Secretarul general al LPF a explicat în ce situație se poate amâna un meci din campionat și dezvăluie ce planuri are conducerea câștigătoarei Cupei României.

“La momentul actual nu există posibilitatea să se amâne meciul dintre FCSB și Argeș. Regulamentul nu prevede o astfel de cerere privind amânarea unui meci, singura variantă în care meciul va fi amânat este ca FCSB să nu aibă la ora meciului 13 jucători valizi, plus un portar. Dar din câte cunosc, cei de acolo încearcă rezolvarea unor transferuri pentru a remedia această situație.

Regulamentul spune clar ca în cazul în care la ora disputării partidei, nu vor avea numărul de jucători necesari, meciul va fi amânat pentru o dată ulterioară,dar nu poate fi programat mai devreme de 7 zile de la data inițială, iar dacă nici după reprogramare nu se va putea disputa, echipa din cauza căruia nu s-a putut juca, va pierde meciul cu 3-0.”, a explicat Justin Ștefan, pentru Realitateasportiva.net.

justin ștefan lpf

FCSB are 9 fotbaliști infectați cu COVID-19. Este vorba despre Darius Olaru, Florin Tanase, Andrei Miron, Iulian Cristea, Sergiu Bus, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionut Vina si Andrei Pandele. 

CITEȘTE ȘI FCSB și CFR Cluj și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League