RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Lupu nu mai crede că FCSB – Dinamo e un derby! ”Nici nu știu dacă se numesc așa sau nu”

Dănuț Lupu (53 de ani) a prefațat în exclusivitate pentru Realitateasportiva.net derby-ul dintre FCSB și Dinamo.

FCSB și Dinamo se întâlnesc în etapa a șasea a Ligii 1, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21.00.

Dănuț Lupu, fost jucător la Dinamo, este de părere că nu există o favorită în marele derby.

„Unii care vin după o boală și după această pandemie și ceilalți, Dinamo, care vor dori să demonstreze că își merită banii.

Nu există favorită, fiindcă din câte am înțeles vor reveni și ceilalți, la Steaua. Va fi un meci pe ambiții, pe orgoliul jucătorilor”, a declarat Dănuț Lupu, pentru Realitateasportiva.net.

danut-lupu

VEZI ȘI LIVE BLOG | Duel românesc pe zgura pariziană! Simona Halep câștigă primul set

Fostul internațional român recunoaște că un succes al rivalei FCSB nu l-ar supăra, cu condiția ca Dinamo să ajungă în play-off.

„Eu am mai spus-o și anul trecut, și acum doi ani și acum trei ani, eu mi-aș dori să ne bată FCSB și să luăm campionatul, decât să-i bată FCSB și să nu fie în stare după aia, și să ajungă în play-off”, a spus fostul mijlocaș, pentru Realitateasportiva.net.

Fosta glorie dinamovistă le-a atacat dur pe cele două echipe și susține nu mai există Steaua – Dinamo cum era în alte vremuri.

„Trebuie să recunoaștem că nu mai e nici derby-ul ăla care era odată Dinamo -Steaua. Pentru că până la urmă acum se joacă FCSB cu nici nu știu dacă se numesc Dinamo sau nu, e Dinamo până la urmă, dar e Dinamo 1948.

Nu toată lumea spune că palmaresul, culorile și emblema sunt ale domnului Badea? Și din ceea ce știu și eu, ei doar au dreptul de folosință, dar sunt ale lui Badea.

Mâine dacă Badea ia culorile și cu emblema, ce face Dinamo?  Numele nu neapărat, fiindcă o s-o numească Dinamo Sport sau Dinamo Spaniol. Nu e plăcut, dar nimeni nu l-a obligat pe Nogoiță când a semnat să nu fie atent ce semnează sau ceea ce ia”, a susținut Lupu, pentru Realitateasportiva.net.

Dănuț Lupu nu a ratat ocazia să-i atace, din nou, pe noii investitori ai lui Dinamo.

„Problema e că au spus, în momentul în care semnează, că aduc 10 milioane de euro, n-au adus niciun ban. Eu îmi doresc ca Dinamo să devină echipa care a fost cândva, să poată să lupte pentru cupele europene, nu cum a fost în ultimii ani”, a încheiat fostul internațional român.

CITEȘTE ȘI Bogdan Andone, demis de Ioan Niculae! Patronul Astrei i-a găsit deja înlocuitor

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare