EXCLUSIV | O legendă a lui Dinamo îi desființează pe fotbaliștii lui Mulțescu: “S-au obișnuit cu înfrângerile”

 

Dinamo va lupta pe viață și pe moarte pentru evitarea retrogradării în play-out-ul care va începe la sfârșitul acestei săptămâni. 

Câinii au terminat sezonul regular pe poziția a 14-a la mică distanță de locurile care duc în eșalonul secund. Iar emoțiile sunt mari inclusiv pentru foștii jucători care au scris istorie în Ștefan cel Mare.

“În primul rând să scăpăm anul ăsta, pentru că la nivelul lotului suntem vai de capul nostru. Unii sunt cu lăutarii și nu îi interesează, alții au venit ca mari valori și se scufundă cu ei.

Dacă pierd și în Cupa României se adună înfrângerile, dar jucătorii s-au obișnuit așteaptă gongul final, nu știu ce îi mai poate motiva. Puljic și Nemec mai arată a profesioniști și își dau silința pentru că nu vor să își treacă o retrogradare în CV”, este constatarea amară a lui Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

vaiscovici alb rosu
Sursă foto: GABRIEL PANTIRU / MEDIAFAX FOTO

 

Lotul lui Dinamo este evaluat pe siteurile de specialitate la 8,35 de milioane de euro, al nouălea ca valoare din Liga 1. Poziția superioriară celei din clasamentul la zi.

“8 dintre ei nu pot juca la nicio echipă dintre primele 10 clasate. La cum se joacă acum și la ce arbitraje sunt e greu să mai dai un pronostic. Mai ales că în play-out se joacă un singur meci, iar Dinamo va avea mai multe în deplasare. 

Îmi aduc aminte că anul trecut s-au făcut eforturi să se plătească inclusiv pentru dreptul de participare în cupele europene, dar au fost bani aruncați aiurea. Mai bine se plăteau niște salarii sau se aduceau niște jucători mai buni”, a mai adăugat fostul atacant din “Groapă”.

CITEȘTE ȘI –>> Conducerea lui Dinamo, răspuns pentru Şerdean: ,,Dacă ameninţă că vine, aduce şi banii?”