RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Laude pentru șefii unui club din România: “Tot timpul ei aveau un plus față de noi”

CFR Cluj a ajuns din nou în prim planul fotbalului românesc în 2004 odată cu promovarea în Liga 1. 

În cei 17 ani scurși de atunci, ardelenii au câștigat șase titluri de campioană și dețin recordul pentru cea mai bună participare a unei echipe românești în grupele Ligii Campionilor. Sergiu Costin spune că la baza acestor succese a stat organizarea foarte bună.

“Eu îl văd ca pe un club foarte profesionist, aveam prieteni pe acolo și ne uitam la ce aveau ei și la ce aveam noi. Tot timpul era un plus la ei, la FCSB, la Craiova, care este de asemenea o echipă foarte bună.

Ca să ia titlul poate trebuie să fie aduși mai mulți fotbaliști cu valoare acolo. Atunci când este concurență crește și campionatul, e clar. Ai nevoie de cât mai multe echipe bune”, a punctat Sergiu Costin, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

otelul campioana

Cu toate astea, Oțelul a avut puterea să oprească dominația forțelor din fotbalul românesc. În 2011, le-a luat față pentru un succes istoric în Liga 1.

Când am luat campionatul, îmi aduc aminte cum a fost meciul cu Timișoara, când am știut că trebuie să câștigăm. Ce am simțit în vestiarul ăla și pe teren… Timp de 90 de minute parcă am fost în transă, am dat 100 % din mine.

Dar fiecare jucător am realizat că face asta. Însă eu am pățit în cariera mea să am și meciuri în care să nu mă pot motiva și să intru cu ideea că rezolvă celălalt problema. Sunt mulți jucători care e posibil să nu aibă chef și să gândească așa”, a încheiat Sergiu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Nivelul fotbalului românesc, prin ochii unui fost campion al României: „Ne lipsește calitatea”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare