RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Jucătorii de milioane din Liga 1 mai au de aşteptat pentru un transfer! ,,Aici ţintesc echipele din străinătate’’

Fotbalul din Liga 1 a revenit în prim-plan, după ce jucătorii echipelor au avut parte de cea mai scurtă vacanţă. 

Trei etape s-au disputat deja din returul campionatului, iar unii jucători au o formă de invidiat, semn că scurta pauză nu i-a afecta prea mult. Cei mai mulţi dintre jucătorii din România încearcă să impresioneze pentru a prinde un transfer la o echipă din străinătate.

Dacă fotbaliştii cu experienţă caută un transfer mai mult pentru a-şi asigura un confort financiar pentru viitor, cei mai tineri visează la echipele puternice din Vest.

Jucători precum Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Ricardo Grigore, Ştefan Vădoiu, Ştefan Baiaram, Denis Haruţ sau Andrei Chindriş sunt doar câţiva dintre jucătorii care în viitor pot face pasul către un campionat mai puternic decât cel al României. Singura problemă în calea realizării unui transfer o reprezintă suma mare de bani e care o solicită cluburile din România.

Iosif Rotariu, fost internaţional, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportiva, despre impedimentele tânărului fotbalist din România.

Citeşte şi EXCLUSIV | Kayserispor, o formaţie de tranziţie pentru Dan Petrescu! ,,Va face pasul spre o echipă mare din Turcia”

Acesta este de părere că un jucător din România poate pleca pe o sumă importantă din România numai dacă meciurile pe care le-a jucat acesta sunt în cupele europene sau la echipa naţională, întrucât Liga 1 este un campionat de fotbal mult prea slab în acest moment.

,,Deocamdată, pentru mine, campionatul intern nu este elocvent pentru un transfer afară. Cupele Europene, echipa naţională sunt locurile unde ţintesc sumele acestea şi echipele din străinătate care vor să-i cumpere. Campionatul intern nu. E la un nivel destul de scăzut pentru a oferi sumele acestea, atât de mari.”, a declarat Iosif Rotariu pentru realitateasportiva.net.

Peste 30 de meciuri a jucat fostul mijlocaş în cupele europene, în perioada în care activa ca fotbalist.

25 de partide a bifat şi pentru echipa naţională, unde a reuşit să marcheze şi un gol într-un amical cu Polonia, disputat în septembrie 1990, încheiat cu victoria României, scor 2-1.

Citeşte şi EXCLUSIV | Noua Generație de Aur prinde contur: ”Trei de la Steaua, doi de la Craiova, încă doi de la CFR!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare