EXCLUSIV | Ion Crăciunescu îl ”elimină” pe MM Stoica: ”Despre ce vorbim? Omul e vai de mama lui!”

Ion Crăciunescu (70 de ani) i-a oferit o replică lui Mihai Stoica (56 de ani), după ce team managerul echipei FCSB a postat un mesaj pe Facebook, la adresa fostului mare arbitru.

În replică, Ion Crăciunescu a declarat că oficialul roș-albaștrilor se ocupă cu postarea pe rețelele de socializare.

“Eu vă dau cuvântul meu de onoare că nici nu beau cafea și nici nu știu să fac cafea. Dacă beau o cafea nu mai dorm trei săptămâni. Cum să fac eu cafea și să pun cafea când Giovanni avea secretare, avea personal care se ocupa cu așa ceva. Omul e vai de mama lui. E compătimit, săracul. E responsabil de ceea ce scrie acolo. Ce puncte comune avem noi? N-am fost nici arbitri amândoi, nici jucători, el n-a fost jucător.

MM-Stoica-fcsb

D-aia nu mai pot eu ce scrie MM. Spuneți-mi și mie cine e MM? A fost conducător pe la niște cluburi, în rest despre ce vorbim? Stați așa că va posta o săptămână acum, și așa nu are ce face. El cu asta se ocupă. Cu asta se bagă în seamă. Provoacă ceva să-l bage lumea în seamă și pe el”, a declarat Ion Crăciunescu, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

988140 ion craciunescu

Mihai Stoica, managerul echipei FCSB, l-a critcat pe fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu. Acesta declarat, luni seară, că arbitrul Radu Petrescu i-a acordat în mod corect, doar cartonașul galben lui Andrei Burcă, cel care l-a faultat în careu pe Florin Tănase. Oficialul echipei FCSB a cerut eliminarea jucătorului care avea să marcheze în prelungirile meciului FCSB – CFR Cluj 1-1, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I.

Citește și Mihai Stoica, atac frontal la adresa lui Ion Crăciunescu: ,,I-am zis lui Giovanni Becali că eu nu aduc cafeaua ca nea Nelu”