EXCLUSIV | “Semnalul este că vor să meargă până la capăt”. Inamicul numărul 1 al lui Burleanu, convins că poate îngenunchea Federația

Luna aprilie a venit cu alte vești proaste pentru președintele FRF. Corpul de Control al Primului Ministru a fost trimis pentru a investiga legalitatea funcționării Federației Române de Fotbal. 

Asta după ce la sfârșitul anului trecut, ANAF a venit să cotrobăie prin actele instituției. Dacă raportul nu va fi favorabil pentru organismul care conduce fotbalul românesc,  MTS ar putea să ia decizii care să îngroape activitatea forului de la Casa Fotbalului.

“Dacă le ridică CIS-ul nu mai au voie să organizeze nicio competiție. Iar dacă se va hotârî asta cu această hârtie mă voi prezenta și eu la procesul de pe 25 iunie.

Semnalul clar dat de instanță este că vor să meargă până la capăt. Până acum Tribunalul București nu a luat măsuri împotriva lor, i-au protejat. Iar procesul a mers mai departe cu foarte multe termene”, a menționat Tudor Iacov, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

frf sediu

Iar acesta dezvăluie metodele folosite de Federație în războiul pornit în instanță între cele două părți.

“FRF a angajat o casă de avocatură cunoscută pentru a se apăra, doar că acest contract de reprezentare este în afara legii. Federația este autoritate publică de nivel central pentru că folosește însemnele naționale și reprezintă România.

Terenul pe care se află Casa Fotbalului este dat în folosință gratuită de către stat. Și atunci nu are voie să angajeze avocați din afară, având în vedere că beneficiază de un departament juridic”, a încheiat Tudor Iacov. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | “Într-o lună și jumătate se rezolvă tot”. Pașii care trebuie urmați în cazul unei posibile dizolvări a FRF