RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Iluzii deșarte pentru fanii din DDB: „Nu pot ține ritmul cu ceilalți”

Suporterii „câinilor” fac eforturi mari în această perioadă pentru a ține clubul pe linia de plutire în contextul în care patronatul spaniol nu dorește să se mai implice. 

Iar în aceste condiții performanța sportivă a trecut în plan secund, în ciuda faptului că Dinamo a ratat play-off-ul în ultimii trei ani. Ilie Stan se teme însă de ce este mai rău pentru clubul alb-roșu.

„Nu știu ce să mai cred despre Dinamo, am văzut că au mai plecat jucători. E foarte greu să ții ritmul cu celelalte echipe, cei care vin sunt tineri, talentați, dar dacă jucătorii sunt neplătiți este foarte greu să poți avea continuitate în rezultate.

Problema financiară este prioritară, dar atât timp cât nu poți să ții jucătorii și ei îți pleacă te gândești și la alte lucruri care nu sunt normale pentru clubul Dinamo. Chiar și la retrogradare”, a precizat antrenorul în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Dinamo este în acest moment pe poziția a 10-a în campionat, la 3 puncte de locurile ce duc la barajul pentru menținerea în prima divizie. În sezonul trecut, dinamoviștii au avut cea mai slabă clasare din istorie, terminând pe locul 13. Pandemia de coronavirus nu le-a permis însă să își dispute toate meciurile programate, dar Federația a decis oricum mărirea numărului de echipe din Liga 1 de la 14 la 16.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Ilie Stan a găsit echipa poate strica socotelile granzilor Ligii 1: “Sunt singurii care le pot pune probleme”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare