EXCLUSIV | Ilie Stan i-a pus gând rău FCSB-ului: s-a pozat cu fularul Stelei! Ce spune de tragerea la sorți din Cupă

De ce ți-e frică nu scapi! Ilie Stan (53 ani) nu își dorea să joace cu FCSB în Cupa României, însă tragerea la sorți o trimite pe formația lui Toni Petrea la Buzău.

”Iliesta” a scris istorie în tricoul roș-albaștrilor ca jucător (188 apariții, 59 goluri) și a trecut pe la clubul din Capitală și din postura de antrenor, în sezonul 2011/2012.

Antrenorul Gloriei Buzău spera să evite FCSB-ul în Cupa României, însă norocul n-a fost de partea sa. Elevii săi vor întâlni formația lui Toni Petrea în 16-imile competiției.

”Trebuie să joci. Voiam la primăvară să jucăm, nu acum. E prea aproape, veneau și suporterii, așa parcă e fără miză. Jucătorii sunt motivați, dar vorbim și de calitatea lor aici. S-au întâmplat minuni în fotbal.

Depinde și ce obiectiv au ei, dacă urmăresc să meargă mai departe. Nu mă gândeam că o să joc cu ei. După ce am văzut că am picat cu FCSB, mi-am zis că ”Asta e!”. Voiam un adversar mai accesibil.” este reacție lui Ilie Stan după tragerea la sorți din Cupa României.

ilie stan
Leczki Jozsi/Mediafax Foto

”Iliesta” nu a uitat de echipa sa de suflet!

Recent, fostul antrenor și jucător al roș-albaștrilor s-a poza cu tricoul Stelei, alături de Ion Viorel (53 ani), un alt fost fotbalist al clubului din Capitală.

ilie stan
Ilie Stan și Ion Viorel SURSA FOTO: Horia Enache Facebook

Vezi și VIDEO | S-au stabilit 16-imile Cupei României! Dinamo-Viitorul, capul de afiş! Cu cine joacă FCSB, CFR şi Craiova