”Super-Simo” a anunțat astăzi că va colabora din nou cu Darren Cahill, de la începutul anului 2020. 

Antrenorul australian și Halep au colaborat din 2015 până la sfârşitul lui 2018. Alături de Cahill, Simona a devenit lider mondial şi a cucerit primul ei turneu de Grand Slam: Roland Garros.

Ilie Năstase, fost lider mondial, este de părere că sportiva româncă are încredere în antrenorul australian, acesta fiind motivul principal pentru care a luat decizia. Fostul mare tenismen a explicat că locul 1 nu mai este important pentru Simona, ci să câștige cât mai multe trofee de Grand Slam.

”El o cunoaște foarte bine și acesta e unul dintre motivele principale. Are încredere în el. Cu el alături, trebuie sa se concentreze și să câștige cât mai multe trofee de Grand Slam. Asta este cel mai important. Dacă ai fost numărul 1, nu mai contează.” a declarat Ilie Năstase pentru realitateasportiva.net.

Turneul Campioanelor (27 noiembrie – 3 octombrie), următoarea mare provocare pentru ”Super-Simo”

Clasamentul WTA Race a suferit schimbări importante după US Open, iar Simona Halep se menține pe poziția secundă cu 4.792 puncte.

”Regina de la Wimbledon” își poate asigura prezența la Turneul Campioanelor după următoarele două competiții la care va participa: Wuhan şi Beijing.

Ilie Năstase este de părere că sportiva româncă are nevoie de concentrare totală la competiția de la Shenzhen și crede că turneul va fi plin de surprize: ”Dacă esti numărul 1 sau 2, tot șansele alea sunt. Numărul 1 nu e câștigător. E ultimul turneu al anului. Fetele vin obosite. Pe vremuri, acest turneu era preferatul meu. Nu știi în ce formă joci și ce o să faci. Nu poți să îți programezi. Trebuie să se concentreze.” a mai declarat fostul mare tenismen pentru realitateasportiva.net.

Citește și BREAKING NEWS | Fanii vor fi în al nouălea cer! Simona Halep a făcut anunțul în urmă cu puțin timp