EXCLUSIV | Helmuth Duckadam profită de situația din sportul românesc! “Fotbalul ar trebui să ia o pauză!”

Helmuth-Duckadam
Helmut Duckadam

Eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam, a vorbit, în exclusivitate pentru realitateasportivă.net, despre situația actuală a fotbalului românesc și fluxul de zvonuri în legătură cu transferurile de la FCSB.

Fotbalul în Liga 1 a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, iar Duckadam consideră că discuțiile sportive ar trebui sa treacă în plan secund. Fostul portar își îndreaptă atenția către probleme mai importante pentru România.

“Eu cred ca la ora actuală, aceste probleme, sigur, se pot discuta, dar se pot materializa doar după momentul în care va trece această pandemie. Ne uităm la ce este în România, în America, să nu mai spunem de Italia și Spania. Eu cred că în momentul actual fotbalul ar trebui să ia o pauză. Sunt lucruri mult mai importante”, a declarat Helmuth Duckadam, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net

1 duckadam

Duckadam a vorbit despre și despre cazul lui Cristi Bălgrădean. Președintele de imagine al vicecampioanei consideră ca Bălgrădean a greșit și mărturisește că nu a știut nimic despre acordul portarului cu CFR Cluj.

balgradean-gnohere

“Nu am avut o legătură prea strânsă, cu toate că el practic a făcut ucenicia la școala mea de fotbal. Sigur, a fost alegerea lui, avea acest drept, dar eu cred că a greșit, punct de vedere moral, pentru că trebuia să anunțe conducerea clubului. Știi cum îi, când stai în vestiar, mănânci la aceeași masă cu colegii tăi cred că era frumos să anunțe acest lucru, eu așa cred, dar acum fiecare hotărăște în funcție de interesele lui”, a mărturisit Helmuth Duckadam.

La începutul lunii martie, CFR Cluj a anunțat acordul pentru transferul din vară al lui Cristi Bălgrădean (32 de ani) de la FCSB, liber de contract.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | Helmuth Duckadam împlinește 61 de ani! Cum se simte “eroul de la Sevilla” la 34 de ani de la cea mai importanta noapte! “A trecut o viață de om!”