„Generația de Aur” intră din nou în teren pentru schimbarea la față a fotbalului românesc. Gică Popescu este unul dintre susținătorii lui Ionuț Lupescu și crede în reușita acestuia la alegerile FRF de săptămâna viitoare.

Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Talk News, Gică Popescu a spus că a făcut o alegere bună, susținându-l pe Ionuț Lupescu pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal.

„Mi s-a confirmat încă o dată că alegerea pe care am făcut-o, aceea de a-l susține pe Ionuț, este cea mai potrivită. Cred că apariția la Realitatea TV a dat niște răspunsuri și a explicat anumite chestiuni legate de viziunea lui pentru următorii patru ani, în momentul în care va fi ales, și eu sunt convins că va fi ales, astfel încât oamenii să meargă la vot și să aleagă varianta corectă, în cunoștință de cauză. A fost pentru prima dată când am urmărit cap-coadă această expunere a lui Ionuț, am înțeles cu exactitate ce dorește să facă și dacă cei 257 de votanți vor ca fotbalul să se schimbe și să intre în normalitate, să-l aleagă pe Ionuț”, a spus Gică Popescu la Realitatea TV.

Fostul mare fotbalist român e de părere că Generația de Aur are un exponent important și e momentul unei schimbări.

„Eu am spus întotdeauna că a fi membru al Generației de Aur nu îți conferă dreptul de a fi neapărat președinte. Însă, acum Generația de Aur chiar are un exponent important, unul care are experiență managerială administrativă de 12 ani, șase ani în fotbalul intern, șase ani la cel mai înalt nivel, la UEFA, și care este omul potrivit, acum, să conducă fotbalul românesc. Dacă nu va fi ales Ionuț, fotbalul românesc va pierde o nouă ocazie importantă de a intra în normalitate”, a concluzionat Gică Popescu.

„Nu sunt perfect, asta vă garantez, am și eu multe defecte. Le mulțumesc lui Gică și lui Cristi (nr – Chivu, prezent și el în emisiune cu o intervenție telefonică) și mă bucur foarte mult că ei sunt alături de mine”, a spus Ionuț Lupescu, prezent în studioul Realitatea TV.