RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Giani Kiriță deplânge situația dinamoviștilor: ”Așa ne vom zbate! Mergem tot mai rău!”

Fostul mare dinamovist Giani Kiriță (43 ani) a vorbit la ”Realitatea Sportivă” despre situația formației din Ștefan cel Mare.

Ionuț Negoiță vrea să scape cu orice preț de clubul din Ștefan cel Mare și cedează 82% dintre acțiunile lui Dinamo pentru suma simbolică de 1 leu.

Giani Kiriță deplânge situația în care a ajuns echipa sa de suflet și crede că apele nu se vor liniști în Ștefan cel Mare până când Ionuț Negoiță nu va vinde clubul.

  • (n.r. despre situația actuală de la Dinamo) Lucrurile arată foarte rău din păcate. Din an în an mergem tot mai rău. E al treilea an în care mergem în play-out. Licența a fost plătită din banii suporterilor și au fost probleme de care noi nu știm.
  • (n.r. despre vânzare cubului) Ionuț Negoiță a spus clar să vândă clubul. Până nu vine un investitor, așa se va zbate. El nu mai vrea nimic. Este primordial să vândă acest club. Noi nu știm ce se află în spate. Au fost zvonuri, vorbim de alți bani de care ceilalți investitori nu știau. Sunt lucruri mult mai adânci. 
  • (n.r. despre diferența dintre Ionuț Negoiță și ceilalți patroni ai lui Dinamo) Din fericire, am trăit momente frumoase ale carierei mele. Erau oameni care veneau săptămânal și vorbeau cu noi. Patronii veneau la Săftica.
  • (n.r. despre spaniolii care vor să cumpere Dinamo) Dacă domnul Andone a spus că da, merg pe mâna dânsului. Vedeți și voi că suntem la stadiul de zvonuri, nimic concret. Totul e neserios. Nu știu ce se întâmplă. Există o ruptură. Eu sunt în program ăla de când s-a înființat. Contribui lunar. Lui Stanciu îi place că avem cea mai frumoasă galerie din România!” a declarat Giani Kiriță la Realitatea Sportivă.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 3 mai 2020

 

Citește și Încep ”câinii” antrenamentele? Răspunsul categoric dat de Adrian Mihalcea

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare