RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Găselnița FCSB, analizată de unul dintre cei mai experimentați șefi din fotbal: “Sunt și multe povești”

Iuliu Mureșan a condus destinele CFR-ului în epoca de aur a trupei din Gruia, atunci când ardelenii jucau în grupele Champions League. 

Fostul președinte al campioanei privește acum relaxat la ce se întâmplă în fotbalul românesc. Și nu a scăpat din ochi unul dintre subiectele care a atras atenția în luna ianuarie. Transferul ratat al lui Haruț de la FC Botoșani la FCSB.

“Contractele se pot face pe maximum 5 ani, am auzit că afară au fost situații în care s-a ajuns cumva la o durată totală de șase ani. E greu de dovedit asta, nu sunt convins că lucurile au stat chiar așa, cred că sunt și multe povești la mijloc”, a fost comentariul fostului oficial al lui Hermannstadt, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

valeriu argaseala

Acesta spune că experiența conducerii administrative a deținătoarei Cupei României nu îl duce cu gândul la faptul că s-ar fi putut apela la o astfel de “găselniță”.

“Un astfel de contract trebuie ținut la sertar pentru că nu se poate înregistra. Nu fac astfel de greșeli cei de la FCSB, pentru că ei cunosc bine regulamentele. Vali Argăseală este poate cel mai bun conducător din Liga 1″, a completat Mureșan. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un nume mare al României, fără palmaresul istoric: “Nu îl poate revendica nimeni”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare