RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Gabi Răduță: „Nu știu dacă m-aș întoarce la Dinamo. Am alte proiecte”

Dinamo duce dorul zilelor în care conta la nivel de copii și juniori și domina, alături de Viitorul, Liga Elitelor și celelalte grupe de vârstă. Gabi Răduță, fostul șef de la Centrul de Copii și Juniori, este dorit înapoi pe funcție de către spanioli.

Chiar dacă Răduță a criticat modul de lucru al spaniolilor, iată că ibericii nu poartă ranchiună și vor să readucă gloria de altădată la Centrul de Copii și Juniori. Se pare, după ultimele zvonuri, că șefii dinamoviști îl doresc pe Gabi Răduță înapoi în fruntea Academiei. În exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, Răduță nu a negat întâlnirea cu spaniolii.

„Nu este adevărat că mă întorc la Dinamo. Nu neg că m-am întâlnit cu spaniolii de la Dinamo la o cafea. Dar a fost o întâlnire neprogramată. Am stat de vorbă, însă nu s-a pus problema să îmi ofere vreun post, sau să revin în Academie. Și, oricum, nu știu dacă m-aș întoarce. Acum am alte gânduri, am alte proiecte. Sigur, o parte din sufletul meu a rămas acolo și numai un răuvoitor nu mi-ar recunoaște meritele pe care le am la Centrul de Copii și Juniori” a declarat Răduță pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Dan Petrescu, terminat psihic! A mai pierdut un jucător de bază

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare