EXCLUSIV | Fost internațional român, despre Octavian Popescu: “E foarte talentat. Vorbesc săptămânal cu unchiul lui”

Octavian Popescu (18 ani) este unul dintre cei mai promițători tineri din Liga 1, iar mai mulți oameni din fotbalul românesc l-au cerut titular în naționala mare.

Paul Codrea (39 de ani), fost internațional român, spune că trebuie prudență în cazul mijlocașului de la FCSB și să nu se pună presiune pe el.

“Eu sunt coleg cu unchiul lui, Octavian Popescu, cel care a jucat la Craiova Maxima și la Poli Timișoara. E un om deosebit și chiar discuăm săptămânal despre evoluțiile lui Tavi Popescu junior.

OctavianPopescu

E foarte talentat, dar acum doar pentru că e foarte talentat ce să facem, să-l vindem pe 50 de milioane sau să-i dăm în cap dacă nu joacă bine… Hai să-l vedem peste un an, peste doi, dacă menține nivelul, dacă progresează. Trebuie răbdare. Meci de meci simte presiunea și el și nu știu dacă e cazul.

Cine e talent e talent de la orice vârstă. Dacă aș fi în anturajul lui aș încerca să-l liniștesc, să-l fac să nu citească ziarele”, a declarat Paul Codrea, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Paul Codrea Romania Michal Beranek CNC Profimediaprofimedia 0157766522
Foto: Michal Beránek/CNC/Profimedia

Paul Codrea a evoluat în Serie A la echipe precum, Perugia, Palermo, Siena și Bari, adunând 133 de meciuri. De asemenea, fostul mijlocaș a evoluat și în Serie B, la Genoa, Palermo, Torino și Siena, adunând 111 meciuri. În România, Codrea a evoluat la Poli Timișoara, Dinamo, FC Argeș, și Rapid. De asemenea, fostul mijlocaș a adunat 44 de prezențe în tricoul naționalei României. În prezent antrenează echipa de U14 a clubului ASU Poli Timișoara.

Citește și VIDEO | FCSB sparge gheața și o învinge pe Chindia Târgoviște! “Roș-albaștrii” se distanțează din nou de CFR Cluj