EXCLUSIV | Florin Prunea, comeback de senzaţie la Dinamo! ,,Normal că m-aş întoarce”

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă a sa, dar toate problemele nu îl sperie pe fostul conducător al ,,câinilor”. 

Florin Prunea este gata să revină la echipa din Ştefan cel Mare, la aproape jumătate de an de când a părăsit clubul. Fostul oficial de la Dinamo a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă şi a spus că s-ar întoarce la echipă, dar trebuie să existe şi discuţii pentru a se perfecta revenirea.

prunea 1

Fostul internaţional mai spune că nu a primit nicio ofertă până acum din partea clubului Dinamo.

,,Nu am avut nicio discuţie cu nimeni, dar m-aş întoarce, bineînţeles. Normal că m-aş întoarce. Dar nu am primit nicio ofertă.”, a declarat Florin Prunea.

Fostul portar e gata să revină la Dinamo, dar mai susţine că nu ar mai fi dispus să facă muncă voluntară în Ştefan cel Mare.

Florin-Prunea

Florin Prunea a fost conducător la Dinamo în sezonul 2019-2020. Acesta a plecat de la echipă în vară. Acesta mai are de recuperat bani de la Dinamo, după ce Negoiţă nu i-a plătit toate salariile pe care le avea de încasat.

Citeşte şi VIDEO | Dureri de cap pentru Dan Petrescu: “Sunt îngrozit!”

Dacă în sezonul trecut erau probleme cu banii la Dinamo, acum situaţia este mult mai dificilă. Jucătorii sunt neplătiţi cu lunile, iar promisiunile lui Cortacero nu mai sunt deloc de luat în seamă de fotbaliştii de la echipă.

Cu probleme financiare grave, dar şi fără Florin Prunea, Dinamo se află într-o situaţie gravă şi în Liga 1. Echipa este în acest moment pe locul 15 în Liga 1, cu 6 puncte adunate în 10 meciuri disputate.

dinamo 2 1

O gură de oxigen ar putea fi luată de Dinamo în această seară, la meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari. Dacă echipa antrenată de Cosmin Contra va câştiga partida, ar putea să o egaleze în clasament pe FC Argeş, care are în acest moment 9 puncte strânse din 11 meciuri.

Meciul dintre Dinamo şi FC Voluntari, din etapa a 11-a a Ligii 1 va începe la ora 20:30 şi se va disputa pe arena din Ştefan cel Mare.

Citeşte şi VIDEO | Ce performanță! Cristea, gol la meciul cu numărul 400 în Liga 1. Poli Iași a dat-o la pace cu FC Argeș