RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | FCSB nu are meci ușor! Metaloglobus vrea să dea lovitura! Ce primă au elevii lui Măldărășanu

Divizionara secundă Metaloglobus București le pregătește o surpriză celor de la FCSB. Elevii lui Măldărășanu speră să dea lovitura în această seară. 

Partida dintre Metaloglobus și FCSB se joacă la Voluntari și începe de la ora 21.30. Divizionara secundă are în componență foști jucători din prima ligă precum Ovidiu și Claudiu Herea ori Alexandru Ciocâlteu, care sunt adversari de luat în seamă de roș-albaștri și care vor încerca să dea lovitura în această seară.

Atmosfera este foarte bună înainte de meci. Avem jucători care au evoluat în prima ligă în echipa noastră, sunt învățați cu jocurile importante.

Sper să-și dozeze efortul, noi venim după meci foarte important din campionat, pe care l-am câștigat revenind de la 0-2 (cu Daco-Getica – n.r.) și mai avem unul extrem de important duminică, cu Rapidul. 

Marius Burca

Ar fi, într-adevăr, o lovitură de imagine extraordinară să învingem FCSB și apoi Rapidul“, a spus Marius Burcă, președintele clubului Metaloglobus, contactat de realitateasportiva.net. 

Jucătorii lui Măldărășanu au tot interesul să meragă cât mai departe în Cupa României.

Nu avem prime stabilite pentru fiecare meci din Cupa României. Le-am promis însă jucătorilor că vor primi toți banii pe care îi încasăm de la FRF pentru parcursul din această competiție“, a precizat oficialul divizionarei secunde.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare