RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | FCSB, exemplu pentru Liga 1! ”Dacă au cap, știu cum să reia antrenamentele!”

Decizia luată de Gigi Becali la FCSB este oferită drept exemplu pentru celălalte cluburi din Liga 1 de către Pompiliu Popescu, fostul medic al ”Generației de Aur”.

Recent, fotbaliștii vicecampioanei s-au prezentat pe teren pentru prima ședință de pregătire după aproape o lună. (Vezi AICI GALERIE FOTO)

Pompiliu Popescu a vorbit pentru realitateasportiva.net despre reluarea antrenamentelor în Liga 1. Fostul medic al echipei naționale este de părere că echipele din România pot urma exemplul celor de la FCSB, club care a reluat pregătirea la baza din Berceni cu grupuri de câte 3-4 jucători.

”Dacă începi antrenamentele și păstrezi regulile de distanțare, e corect să reiei pregătirea. Ar trebui cluburile din Liga 1 să reia pe grupe de câte 3-4 jucători, cu distanțare, și mare atenție în vestiar. Face la o anumită oră antrenorul principal, apoi la cealaltă cel secund. Au oricum un staff numeros, mai numeros decât jucătorii. 

Da, echipele așteaptă anunțul oficial pentru reluarea Ligii 1 și trebuie să respecte ce spun în ordonanțele militare. Însă, dacă au cap, știu cum să reia antrenamentele. Dacă n-au, stau, așteaptă și pierd timpul.” a declarat Pompiliu Popescu pentru realitateasportiva.net.

Fostul medic al ”Generației de Aur” este de părere că Liga 1 se va relua la jumătatea lunii mai sau începutul lui iunie, însă crede că meciurile nu ar trebui să aibă spectatori.

”Dacă Liga 1 se va relua, nu vom avea spectatori. Nu se vor respecta regulile. Fotbalul e domeniul unde nu se respectă nimic. Mai ales când îi enervează arbitrul sau adversarul” este de părere Pompiliu Popescu.

Citește și EXCLUSIV | Fotbalul poate reveni mai rapid decât ne-am așteptat: ”Liga 1 se poate relua!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare