EXCLUSIV | MM Stoica, rugat să intervină împotriva greșelilor de arbitraj: “Poate nu se vrea ca FCSB să ia campionatul!”

mihai-stoica-fcsb

FCSB a încheiat sezonul regulat pe prima poziție în ierarhie și așteaptă acum confruntările din play-off pentru îndeplinirea principalului obiectiv!

“Roș-albaștrii” au acuzat în repetate rânduri greșelile de arbitraj în defavoarea acestora, mai ales după duelul din ultima rundă, contra Sepsi Sf. Gheorghe. La finalul partidei de sâmbătă seară, căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, a pus tunurile pe arbitrul Iulian Călin, pe care l-a acuzat că a luat mai multe decizii greșite împotriva echipei sale.

Acum, liderul galeriei celor de la FCSB, Gheorghe Mustață, a tras și el semnalul de alarmă în ceea ce privește erorile nenumărate în defavoarea favoriților săi. Mustață a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă că a luat legătura cu MM Stoica și cu cei din conducerea clubului pentru a face ceva în legătură cu aceste greșeli repetate de arbitraj. Ulterior, ultrasul “roș-albaștrilor” a declarat că se gândește chiar la anumite jocuri de culise prin care echipa lui Gigi Becali să nu fie lăsată să câștige titlul.

fcsb

“Dacă ne lasă arbitrii să jucăm ar fi foarte bine pentru noi. De aceea am și cerut și îl rog atât pe MM Stoica, cât și pe cei din conducerea clubului, să aibă atitudine față de arbitrajele care sunt împotriva noastră. Nu e posibil să dai fault în atac acolo la faza cu Florin Tănase, nu mai spun că lui Moruțan i-a scos mingea din poartă, aceste lucruri nu le mai spunem. Dacă nu se bagă VAR o să fie greu pentru toate echipele din România.

Sunt din ce în ce mai dese aceste greșeli, poate nu se vrea ca FCSB să ia campionatul, poate Federația nu vrea acest lucru, cine știe. Eu am mai vorbit cu jucătorii, ei sunt mobilizați și în ceea ce privește acest obstacol al arbitrajului și sperăm să luăm campionatul la final. E greu să ai rezultate atunci când aceste greșeli apar de la meci la meci, nu poți să te lupți și cu arbitrii. Nu ai cum, fluierul e la el în mână. Prea multe greșeli în defavoarea Stelei (n.r. FCSB)!”, a spus Gheorghe Mustață, pentru Realitatea Sportivă.

Cum arată clasamentul Ligii 1 înainte de play-off:

  • FCSB 33 pct* (beneficiază de înjumătățire)
  • CFR Cluj 32 pct.
  • Universitatea Craiova 29 pct.
  • Sepsi OSK 23 pct* (beneficiază de înjumătățire)
  • Academica Clinceni 22 pct. 
  • FC Botoșani 21 pct.

Citește și EXCLUSIV | Gheorghe Mustață îi dă replica lui Florin Talpan: “Dacă a spus că nu mai dezgroapă morții, noi o vom face!”