EXCLUSIV | Expresia care îl deranjează cel mai mult pe Zeno Bundea: “Așa spuneau și cei de dinaintea mea”

Zeno Bundea a făcut parte din generația fotbaliștilor care s-a afirmat la sfârșitul anilor ’90 și care a continuat apoi să încânte fanii fotbalului și la începutul acestui secol.

La 43 de ani, fostul jucător cu experiențe în străinătate în Rusia, Israel și Germania crede că nivelul fotbalului din ziua de azi nu trebuie pus în oglindă cu ce se întâmpla în urmă cu două decenii.

“Nu pot să fac o comparație, sunt alte vremuri. Și acum este un nivel bun, nu mi-a plăcut niciodată să spun <<pe vremea mea>> că și eu auzeam de la cei de dinaintea mea <<pe vremea mea jucam și ce fotbal jucam>>.

Asta este situația în România în momentul de față. Totuși avem un fotbal bun, poate să fie loc și de mai bine”, a fost reacția lui Zeno Bundea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

bundea ligi inferioare

Acesta a dat exemplul câtorva nume mari alături de care a împărțit dreptunghiul verde.

“Perioada asta cu pandemia și investițiile din fotbalul românesc care lasă de dorit explică faptul că nivelul nu este același. Eu am prins fotbaliști la Rapid precum Lupu, Ganea, Rednic, Sabău, care au făcut performanță la echipa națională și aveau o prestanță când intrau pe teren“, a mai spus Bundea. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Încurajări pentru rapidiști de la un nume important al istoriei clubului: „Fotbalul este mai sărac fără Rapid”