RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Explicația găsită pentru groapa în care a ajuns Rapidul: “Asta este problema lor”

Giuleștenii sunt după 12 etape jucate din actualul sezon în a doua jumătate a clasamentului ligii secunde. 

Iar echipa face eforturi să prindă play-off-ul pentru a nu rata promovarea pentru al doilea an la rând. Florin Bătrânu a identificat detaliul pentru care lucrurile în Grant nu merg așa cum ar trebui.

“Au prea mulți specialiști, fiecare urmărește activitatea altuia pe acolo. Starea conflictuală nu poate aduce lucruri bune, dacă până și Pancu nu a avut liniște acolo vă dați seama.

E farmecul vieții, e un club iubit de toată lumea. Rapidul nu e însă departe de locurile de play-off, cu 2-3 victorii ajung în față, e posibil, orice”, a spus Florin Bătrânu, în exclusivitate pentru realitasteasportiva.net. 

ASUPoli

Rapidul are concurență la promovarea și din partea Timișoarei.

“Liga 2 e imprevizibilă, sunt rezultate care te bulversează. Sigur că mi-aș dori ca o echipă din Timișoara să ajungă în prima ligă. ASU are cele mai mari șanse, dar lipsește un investitor plus infrastructura. Poli are un lot valoros, sunt mulți fotbaliști care au jucat în prima ligă. 

Totuși lotul e îmbătrânit și atunci problema e ce jucători crești ca să le poată lua locul la un moment dat, pentru că altfel este tot un proiect pe termen scurt. Observ că echipele cu bugete mari nu confirmă, e vorba de Petrolul, U Cluj. Să vedem cum se va termina minicampionatul ăsta”, a mai adăugat Florin Bătrânu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | “Nu e o întâmplare”. Reacția unui dinamovist după ce FCSB a ajuns lider în Liga 1
 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare