EXCLUSIV | Exemplul care ne poate face încrezători înaintea startului preliminariilor: “Dacă cineva spunea asta, îi râdeam în față”

Mai puțin de o lună a rămas până la primele jocuri ale naționalei de seniori în calificările CM 2022 din Qatar. 

Macedonia de Nord, Germania și Armenia sunt primele trei adversare pe care le întâlnim în grupă la sfârșitul lunii martie. În afara lor, ne vom mai confrunta în dublă manșă cu Islanda și Liechtestein.

“Șanse avem și vom avea de fiecare dată într-o campanie, acum oamenii care sunt implicați acolo știu mai bine ce e de făcut, au studiat adversarii și tot ce înseamnă campania asta.

Sperăm să ne calificăm, ar fi un moment fantastic să reușimo calificare pentru că din păcate ne-au lipsit în ultimul timp turneele finale”, a analizat situația Zeno Bundea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

romania 2004

Cu Germania ne-am întâlnit ultima oară în 2007, într-o partidă amicală. Ultima confruntare dispuată la noi în țară a rămas în istorie grație scorului incredibil. În aprilie 2004, tricolorii se impuneau în fața nemților, vicecampioni mondiali la acea vreme cu 5-1.

“Acum depinde în ce moment îi prindem, în ce moment suntem noi ca echipă, nu putem spune dinainte că am pierdut. La meciul amical cu Germania de pe Giulești dacă cineva spunea că o să îi batem cum i-am bătut îi râdeam în față, contează momentul”, a încheiat fostul fotbalist care a bifat o selecție sub tricolor. 

Se întâmpla în iunie 2003, atunci când Zeno juca 25 de minute, în partida contra Bosniei din preliminariile Euro 2004, meci câștigat de tricolori cu 2-0.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Pericolul care îl pândește pe Șumudică în Turcia: „Problemele de la Gaziantep se întorc împotriva lui”