RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Emil Săndoi despre șansa pe care o primește unul dintre titularii de la FCSB : „Trebuie să profite”

Antrenorul celor de la Chindia așteaptă să vadă cum se va descurca Ducan, goalkeeperul de 19 ani al celor de la FCSB care va fi titular diseară în absența lui Andrei Vlad. 

Ducan a jucat sezonul trecut la FC Argeș, echipă antrenată în trecut și de Săndoi.

„L-am văzut într-un meci sau două, e un portar care poate avea viitor, trebuie să profite de șansa care i s-a oferit. Și Vlad a trecut printr-o perioadă din asta în care a primit încredere, iar apoi a făcut meciuri bune atât la echipa de club, cât și la națională”, a declarat tehnicianul târgoviștenilor în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

Chiar dacă FCSB are absențe importante diseară în meciul pentru calificarea în turul trei preliminar al Europa League, toată lumea din tabăra roș-albaștrilor trebuie să aibă un singur gând.

„E o situație delicată, e normal să își dorească să treacă, au totuși jucători de calitate, chiar dacă nu pot conta pe mai mulți titulari. Ca antremor trebuie să te gândești de fiecare dată la victorie.

Și eu la un moment de abia am strâns 12-13 jucători. Nu trebuie să ne gândim nicidecum la eșec, toată lumea trebuies ă fie pozitivă”, a completat antrenorul Chindiei.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Reacţia de milioane a lui Mitică Dragomir după ce FCSB a fost decimată de coronavirus: “Speranța este una dintre târfele societății”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare