RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | El este garantul promovării pentru una dintre cele mai iubite echipe: “Poate fi și președinte și antrenor”

În lupta pentru unul dintre locurile ce duc în Liga 1 s-a înscris în acest sezon și ASU Poli Timișoara. 

Emerich Dembrovschi le ține pumnii bănățenilor pentru a readuce orașul de pe Bega după 3 ani din nou pe prima scenă a fotbalului românesc. Mai ales că Poli a primit întăriri serioase în această vară prin venirea lui Dan Alexa ca manager general.

“Sigur că e prea devreme să vorbim despre promovare, sunt alții mai buni care au prima șansă. E adevărat că au câștigat niște meciuri atât în deplasare cât și acasă.

Trebuie să avem și noi la Timișoara o echipă în Divizia A, le doresc să reușească. Acum e și Alexa acolo, este un copil priceput la toate, poate să fie și președinte și antrenor și manager”, a fost poziția lui Emerich Dembrovschi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

dan alexa rapid

Legenda fotbalului nostru care și-a încheiat cariera la alb-violeți enumeră echipele care îi vor fi contracandidate Timișoarei pentru unul dintre cele două locuri promovabile.

“Clujul vine din urmă, Petrolul este și ea puternică. În schimb, Craiova nu știu dacă o să reziste acolo în față. La fel mi se pare că ar sta lucrurile și în ceea ce o privește pe Metaloglobus, cine să o vrea în Liga 1? Sunt echipe de tradiție care ar trebui să fie în prima ligă.

Rapidul nu își găsește cadența, i-am urmărit și cu Pancu și cu Iencsi și am senzația că nu au un lot valoros, de promovare. Uneori când îți dorești prea mult ceva e posibil să nu reușești, dar la ei sunt convins că sunt și alte probleme”, a încheiat fostul mare fotbalist. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Emerich Dembrovschi, aprecieri pentru echipa care ne face mândri: “Sunt ca niște licurici”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare