RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Echipa pe care Adi Iencsi își dorește să o pregătească în carieră: “Mi-ar face o deosebită plăcere”

Fostul fundaș și-a început cariera de antrenor în urmă cu mai bine de opt ani, pe banca celor de la CS Corbeanca. 

În timpul scurs de atunci, Iencsi a apucat să antreneze o singură echipă dintre cele la care a evoluat și ca jucător. Și-a împlinit visul de a ajunge pe banca Rapidului, însă își mai dorește o experiență și la echipa care l-a lansat în fotbalul mare: Ceahlăul Piatra Neamț.

Nu am mai fost la curent cu ce se întâmplă la Piatra Neamț, știu că sunt în Liga 3. Pentru mine clubul Ceahlăul reprezintă ceva special, acolo am crescut, m-am format ca om, ca sportiv.

Am progresat foarte mult, e un loc special și mi-aș dori foarte mult ca echipa să ajungă în Liga 1. Și de ce nu? Mi-ar face o deosebită plăcere să fiu antrenorul Ceahlăului Piatra Neamț”, a dezvăluit fostul fotbalist, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

csm ceahlaul

Iencsi este originar din Piatra Neamț și a jucat la Ceahlăul în perioada 1994-1997. De acolo a plecat la Rapid unde a cucerit singurele trofee ale carierei de jucător. Între timp, fosta sa echipă a dispărut, iar o alta i-a luat locul în 2016. Nemțenii sunt acum în Liga 3 și se bat să ocupe unul dintre primele două locuri care trimit la barajul de promovare în eșalonul secund.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Ce face Adrian Iencsi după despărțirea de Rapid: „Sper ca de la vară să am parte de un proiect mai bun”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare