RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre relațiile lui Gigi Becali cu oamenii influenți din România! „Ponta era prieten la cataramă cu el”

Dumitru Dragomir s-a dezlănțuit în cadrul emisiunii ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a oferit detalii de culise despre relațiile lui Gigi Becali cu oamenii politici și despre preluarea echipei Steaua.

La ediția anterioară a emisiunii ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea, Helmut Duckadam a spus că un acord între CSA Steaua și Gigi Becali ar putea avea loc dacă va exista disponibilitate din partea ministrului Apărării. Mai mult, Duckadam a dezvăluit că fostul premier Victor Ponta a încercat să medieze o împăcare între Becali și Armată.

Gigi Becali a preluat controlul clubului de fotbal Steaua București în 2003, apoi a pierdut orice drept în instanță și a redenumit echipa ‘FCSB’. În acest moment, CSA și Becali se judecă pentru palmares și pentru eventuale prejudicii.

Generalul Oprea e nașul lui Ponta. Ponta era prieten la cataramă cu Gigi Becali, ca dovadă că a vorbit din Emiratele Arabe cu Becali, aflat în pușcărie, ca să mă schimbe pe mine. Mi-a confirmat domnul Ghiță. Dar un fraier mai mare ca Becali nu găsim în fotbalul românesc. A băgat cel puțin 30 de milioane de euro. A făcut lucruri bune până acum. A făcut un centru de copii și juniori aproape de cel al lui Hagi, dacă nu peste.

Într-adevăr, domnul Becali a greșit un pic, cu grandomania lui. Dar nu a influențat Oprea preluarea echipei Steaua, au făcut actele prost. Becali a ajutat fotbalul românesc, nu l-a nenorocit„, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 23 august 2020

CITEȘTE ȘI -> VIDEO EXCLUSIV | Dumitru Dragomir îl atacă dur pe Nicușor Dan! “Mănâncă rahat! Îi spun Plicușor Dan”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare