RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Câștigător al Cupei Campionilor Europeni, despre ofertele de transfer din Liga I: „Aud milioane și milioane de euro”

Dennis Man (22 de ani), Florinel Coman (22 de ani) și Olimpiu Moruțan (21 de ani) sunt cei mai curtați fotbaliști din Liga 1 în această perioadă de mercato.

Conform site-ului de specialitate Transfermarket.com, Dennis Man este evaluat la 6.5 milioane de euro, Florinel Coman la 5.5 milioane de euro, iar Olimpiu Moruțan la 1.3 milioane de euro.

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunțat în mai multe rânduri că a primit oferte pe numele jucătorilor. Toate aceste oferte îi pot afecta pe jucători, care ar putea să nu se mai concentreze 100% asupra evoluțiilor ci să se gândească la eventuale transferuri, este de părere Midrag Belodedici (56 de ani).

„Atâta se vorbește de ei, aud milioane și milioane de euro. Prea repede se vorbește de transferuri afară. Sunt foarte multe zvonuri despre tinerii ăștia, despre oferte. Ei n-au stat nici trei ani aici și vor să plece”, a declarat Miodrag Belodedici, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Miodrag Belodedici are în palmares două trofee Cupa Campionilor, cu Steaua București (1986) și cu Steaua Roșie Belgrad (1991), Supercupa Europei (Steaua, 1987), Cupa Intercontinentală (Steaua Roșie, 1991).

Miodrag Belodedici a debutat în echipa națională în 1984 și a adunat 53 de selecții. A jucat pentru naționala României la Campionatul Mondial din 1994, precum și la Campionatul European din 1996.

Citește și Presa din Scoția, la picioarele lui Ianis Hagi! Cum a fost apreciată evoluția românului din ultima etapă

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare