EXCLUSIV | Dorin Goian anticipează neînțelegeri la FCSB! “Ideal ar fi fost să ia o decizie la comun”

FCSB se regăsește printre cluburile din Liga 1 care au luat măsuri pentru limitarea pierderilor financiare pe durata suspendării competițiilor din România, din cauza pandemiei de coronavirus. Cinci fotbaliști au fost trimiși în șomaj tehnic, iar celorlalți le-a fost redus salariul cu 50% pentru următoarele șase luni.

În exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, fostul internațional Dorin Goian a declarat că este de acord cu măsura reducerii salariilor pe durata stării de urgență.

În același timp, fostul fundaș al Stelei anticipează că vor fi neînțelegeri în cadrul lotului de jucători la FCSB, după ce Gigi Becali a negociat reducerea salariilor doar cu Florin Tănase.

Comentăm împreună situația sportului mondial, aflat în plină criză.

Așteptăm părerile voastre în secțiunea de comentarii, dar și la numărul de telefon 0736300854.

Publicată de Realitatea Sportiva pe Miercuri, 1 aprilie 2020

Situația, la cum arată… aș fi de acord cu reducerea salariilor. Te gândești și la club. Nefiind competiții, lucrurile nu sunt tocmai OK pentru cluburi. Dacă aș fi fost la FCSB, aș fi acceptat și eu reducerea salariilor. Jucătorii în vestiar fac o ședință între ei și, dacă iau o decizie, ideal ar fi fost să ia o decizie la comun. Ori e toată echipa, ori nu! Dacă sunt 2-3 jucători care nu sunt de acord cu o decizie, vor apărea divergențe pe viitor și se va simți la echipă.

Cum a zis Craiova <Da, e OK să ne asumăm plata integrală a salariilor, dacă e vorba doar despre două luni>. Așa mi se pare cel mai bine. Dacă durează pauza mai mult de două luni, e normal să ia măsuri. Dar cred că la Craiova sunt cele mai bune condiții din țară“, a spus Dorin Goian pentru Realitatea Sportivă.

dorin goian 1

CITEȘTE ȘI -> Jucătorii băgați în șomaj tehnic de Becali vor să dea FCSB în judecată