EXCLUSIV | Dilema unui șef de club din cauza lipsei spectatorilor de pe stadioane: “Aș fi fost curios să văd asta”

Concordia Chiajna a părăsit Liga 1 în vara lui 2019 după opt sezoane consecutive petrecute în prima divizie. 

La mai puțin de un an de la cel moment, pandemia a lovit puternic întreg fotbalul. Iar cei mai afectați au fost fanii, care au fost “interziși” pe stadioane de atunci. Unele dintre echipe au resimțit serios lipsa suportului venit constant din tribune. În acest context, goale au rămas și arenele de la Arad și Pitești, deși UTA și FC Argeș au revenit după mai bine de un deceniu în prima divizie.

Președintele de la Concordia Chiajna, Cristi Tănase, ar fi vrut să vadă câtă emulație ar fi produs această întoarcere pe prima scenă în rândul fanilor celor două formații, dacă accesul suporterilor nu ar fi fost restricționat din cauze obiective.

Aș fi fost curios câți oameni ar fi venit la anumite echipe de tradiție care au promovat acum. Mă gândesc dacă numărul lor ar fi fost foarte mare. Fotbalul e frumos cu spectatori, dar stadioanele erau goale și înainte și nu doar când jucam noi. Dacă mergi pe arene de 30.000-40.000 de locuri și vin 3000 de suporteri nu cred că arată bine.

stadion chiajna ilfov

“La noi e un stadion mic, cochet și când jucam în prima divizie era plin la meciurile cu Dinamo și FCSB, se auzea foarte frumos din interiorul arenei. Liga 1 mi se pare puțin schimbată din cauza regulii U21, cu al doilea jucător în teren, dar în mare e cam în aceeași notă”, a mărturisit șeful ilfovenilor, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | FRF și LPF, exonerate în cazul Dinamo: “Nu au competențe pentru așa ceva”