RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Dezvăluiri incendiare! Fotbalul românesc va fi zguduit din temelii. Alegerile din 2018 sunt contestate

Imaginea haosului din fotbalul românesc este ilustrată cel mai bine de ceea ce se întâmplă la nivelul asociațiilor județene de fotbal din țară. 

Iar un exemplu este AJF Timiș. Acolo unde rezultatele scrutinului din 2018 pentru alegerea președintelui au fost contestate în instanță.

„Spre deosebite de alți colegi de la alte AJF-uri noi avem dovezi ale unor documente false privind dosarele de candidatură.  Au crezut că nimeni nu va verifica pentru că s-au obișnuit ca astfel de practici să nu fie investigate.

Doar că domnul Tanasoglu este un tip încăpățânat. A fost observator federal, însă a fost scos ca să își pună oamenii lor. Și-au bătut joc de el, i-au dat un singur meci la Liga 6. Iar aceste lucruri l-au determinat să meargă mai departe”, a dezvăluit în exclusivitate pentru realitateasportiva.net Liviu Hotico, delegat de joc în județul Timiș. 

Observatorul de joc Nicușor Tanasoglu a încercat să candideze și el la un post de vicepreședinte în urmă cu doi ani. Dosarul său a fost respins. Livian Hotico a mărturisit că atât președintele forului cât și unul dintre vicepreședinți au prezentat acte false pentru a putea participa la scrutin.

„Președintele Malac a prezentat o adeverință falsă în care se spune că ar fi fost președinte al clubului care l-a recomandat din 2013. Deși el era în același timp și președinte al AJF în perioada 2012-2016. Iar regulamentul îi interzicea să ocupe cele două posturi concomitent. 

Unul dintre vicepreședinți, Raul Constantin Ghițulescu, este arbitru de Liga 2-a în activitate. El a primit o hârtie conform căreia a fost vicepreședinte la clubul tatălui său, dar acesta s-a desființat în 2013. Și dacă ar fi fost așa era în incompatibilitate pentru că la vremea respectivă era arbitru!

Cei care verificau dosarele erau însă mânjiți, iar totul s-a făcut pe linie de partid.  La Adunarea Generală care a decis viitorul președinte au fost prezenți 120 din 121 de delegați. Dintre aceștia 4 erau primari și 6 viceprimari, care nu pot fi reprezentanți ai cluburilor. S-a aplicat o metodă similară cu cea brevetată la nivel mai înalt”, a mai mărturisit Livian Hotico, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Aceasta este rețeța câștigătoare la vârful fotbalului românesc: “Sistemul este brevetat de Burleanu”

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare