EXCLUSIV | Dezvăluiri din interior după marele eșec al României: “S-a întâmplat asta!”

Naționala României s-a prezentat lamentabil cu Suedia (0-2) și Spania (0-5), iar Cosmin Contra și staff-ul său n-au mai continuat după ratarea calificării la Euro.

Adrian Mihalcea a fost unul dintre secunzii lui Contra. Fostul dinamovist se relaxează acum la sală și se gândește la perioada grea pe care a traversat-o alături de bunul său prieten, alături de care a jucat la Dinamo.

“Jucătorii au fost apăsați de miza meciului cu Suedia. Asta s-a întâmplat! Am dat peste o echipă foarte agresivă, compactă, care nu ne-a dat nicio șansă. Am crezut că putem arăta altfel cu Spania, în condițiile în care nu mai era presiune, dar am arătat rușinos. Nu m-am temut de o catastrofă la pauză, am știut că mai mult de 5-0 nu se poate termina”, a spus Mihalcea, pentru Realitatea Sportivă.

846083 803813 sco 2163 antr adrian mihalcea e1458288301771

Cum a trăit Contra ultima perioadă? “Era clar că se va lua această decizie, ne așteptam. Am avut și ghinion, am dat peste jucători formidabili. Cosmin e prietenul meu și un antrenor foarte bun. A fost atacat în permanență, iar acum, la final, l-am văzut foarte încărcat, plin de tensiune”.