EXCLUSIV | Dezvăluirea care aruncă Dinamo în aer: “Îl ajută pe Negoiță”

Invitat în emisiunea Realitatea Sportivă, Mihnea Ionescu, membru fondator al ADPD spune că scopul celor de la DDB este să îl ajute cu bani pe Ionuț Negoiță pentru a finanța în continuare clubul din Ștefan cel Mare. 

Prin vocea lui Mihnea Ionescu, asociația care vrea să preia clubul de la actualul patron acuză că o parte din banii care ajung acum la echipă provin și de la cei care alcătuiesc proiectul DDB.

“Suntem încă o asociație micuță, dar nu vom mai fi pentru că avem competență, entuziasm, nici veștile venite de la Dinamo nu au încurajat suporterii, auzeam doar vești legate de faliment, românul este sentimental, a murit Dinamo domne, există oameni mulți din lumea asta care își doresc ca Dinamo să trăiască, raspunderea noastră este de a face echipa să meargă, nu avem nimic cu DDB , este o asociație cu un alt scop lucrativ, scopul lor este să ajute patronul care să infuzeze în nevoile echipei banii de la asociație. O lună l-au contestat, o lună l-au ajutat, nu mai înțelegem nimic” a spus Mihnea Ionescu.

adpd

Cornel Dinu l-a completat pe legendarul suporter al câinilor.

“I-am chemat pe dinamoviștii adevărați, am avut multe discuții, am senzația că ei spun că atunci când se așază lucrurile poate venim. Eu merg până la capăt, făcând propunere de împăcare a dinamoviștilor astfel încât să dăm bucuria de a readuce Dinamo în 2-3 ani în bătălia pentru cupele europene. Dinamo poate să ajungă la bugete de 25-30 de milioane pe an, dar după ce demonstrezi 3-4 ani că te pricepi. Au făcut lucruri bune cei din PCH, însă suntem împreună, ce ați făcut bine faceți în continuare, dar așezăm în matcă lucrurile legale, nu facem un avantaj pentru cineva din a încuraja echipa Dinamo” a precizat la rândul său Cornel Dinu.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 19 ianuarie 2020

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV VIDEO | Țiriac salvatorul lui Dinamo! Cornel Dinu a făcut anunțul!