RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Detaliul evidențiat după calificarea tineretului la Euro 2021: „Sunt bucuros”

Reprezentativa U21 a mai obținut o prezență la un turneu final după ce în urmă cu o săptămână a remizat în fața Danemarcei, în ultimul meci al preliminariilor. 

Dincolo de această performanță, Remus Vlad subliniază un alt aspect de luat în seamă.

„Sunt bucuros pentru că în echipa care a obținut calificarea la CE de tineret majoritatea jucătorilor sunt din campionatul nostru. La această vârstă este vorba despre talent.

Însă trebuie să observăm că cei de afară cresc în maximum 2 ani. Iar la noi nu se întâmplă asta. Ceea ce se înseamnă că undeva se greșește. Nu avem suficiente academii unde acești tineri să facă progrese”, a punctat Remus Vlad, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Acesta atrage atenția că trecerea de la tricolorii mici la echipa mare este una care nu va aduce efectele scontate într-o perioadă scurtă.

„Este un proces mai lung, se cer rezultate imediate. Trebuie să ținem cont că la conducerea naționalei de tineret este un antrenor mai tânăr. La fel cum se întâmplă și la naționala mare.

Jucătorii nu sunt conturați definitiv și din acest motiv apar rezultate contradictorii în această perioadă”, a încheiat fostul antrenor al lui Dinamo.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesajul plin de realism transmis după ultimele meciuri ale naționalei: “Trebuie să acceptăm asta”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare