EXCLUSIV | De ce ar reveni DĂNCIULESCU la DINAMO și cum a reacționat NEGOIȚĂ. Când s-ar putea realiza mutarea

Mircea Rednic e un veritabil manager la Dinamo, iar tehnicianul a primit mână liberă din partea lui Ionuț Negoiță în tentativa de a-i duce pe roș-albi în play-off.

Tehnicianul insistă pentru revenirea lui Ionel Dănciulescu la Dinamo, iar mutarea se poate realiza chiar în această săptămână.

Ionuț Negoiță nu ar fi deranjat de întoarcerea lui Danciu, care e acum în relații bune și cu Alexandru David. Fostul atacant al lui Dinamo nu mai vrea să continue la Constanța, în liga a doua, fiind decis să pună umărul la reconstrucția grupării din Ștefan cel Mare.

Rednic ar vrea ca Dănciulescu să se întoarcă până luni, atunci când “Puriul” va redebuta oficial pe banca lui Dinamo, la meciul cu nou-promovata Dunărea Călărași.

Până atunci, Rednic încearcă să mobilizeze fanii pentru partida de săptămâna viitoare și a avut un mesaj special pe social-media.

VIDEO: Fie vreme buna, fie vreme rea!

VIDEO: Fie vreme buna, fie vreme rea, caini pana la moarte si dincolo de ea! Impreuna pentru Dinamo!FC Dinamo vs Dunarea CalarasiLuni, 22.10.2018 – Ora: 21:00Stadionul Stefan cel Mare

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 17 Octombrie 2018

Spynews.ro