RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Dănuț Lupu, înapoi la Dinamo?! Răspunsul dinamovistului

Dănuț Lupu a vorbit în exclusivitate pentru Realitateasportiva.net despre o posibilă întoarcere la Dinamo.

Fosta legendă a „câinilor” exclude o posibilă întoarcere la clubul din „Ștefan cel Mare”, motivând că spaniolii și-au adus acum oamenii lor la Dinamo.

Nu cred, că la ora actuală, spaniolii au nevoie de vreun fost jucător de la Dinamo, au venit cu majoritatea oamenilor de-ai lor”, a declarat Dănuț Lupu, pentru Realitateasportiva.net.

Lupu dezvăluie că întoarcerea anterioară la Dinamo a fost posibilă datorită relației bune pe care o avea cu Gabi Răduță. Fostul mare mijlocaș are numai cuvinte de laudă la adresa fostului șef al centrului de copii și juniori de la Dinamo.

„Eu când m-am dus la Dinamo, m-am dus că aveam o relație foarte bună cu Gabi Răduță, care a fost și el demis între timp.

Dacă stăm și ne gândim bine, a fost singurul care a avut rezultate la Dinamo, eu nu cred ca va mai putea să facă cineva, atâtea câte a făcut Gabi Răduță la Centrul de Copii și Juniori. Au și câștigat o dată campionatul, de 3-4 ori finala, să vedem ce o să facă ei acum”, a spus Dănuț Lupu, pentru Realitateasportiva.net.

În vara anului 2016, fosta glorie a lui Dinamo primea un post în echipa de scouting a clubului patronat de Ionuț Negoiță.

Gabi Răduță a condus Centrul de Copii și Juniori de la Dinamo din 2013 și până în vara acestui an.

CITEȘTE ȘI Cornel Dinu amendează declarațiile lui Mihai Stoica: “Are foarte puține în comun cu performanța fotbalistică”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare