RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Dănciulescu, dezlănțuit la adresa spaniolilor de la Dinamo: „Sunt niște țepari!”

Dezvăluirile din ultima vreme cu privire la posibilul control pe care Ionuț Negoiță îl mai are încă în Ștefan cel Mare au bulversat suflarea dinamovistă.  

Ionel Dănciulescu a încercat să lămurească subiectul la aproape patru luni de când a părăsit Dinamo. Pablo Cortacero este acționar majoritar la firma celui care deținea în acte clubul alb-roșu înainte de preluarea făcută în luna august.

„Știu că acel Drăghia care avea în subordine acel coafor era acționar la club, iar acum vedem că Pablo Cortacero este administratorul acelei firme controlate de Drăghia.

Singurii care știau de tranzacție erau cei apropiați lui Ionuț Negoiță. Adică avocatul lui, Valentin Gheorghiță și Bogdan Bălănescu. Ei au dat cu subsemnatul, eu nu mă pricep la problemele astea juridice”, a spus Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

ionut-negoita-dinamo

Fostul director general al câinilor nu vede cu ochi buni viitorul echipei sale de suflet.

„Cert este că șansele de supravieuire sunt mici, am văzut că au plecat niște jucători, dar cred că nu era o problemă să mai rămână pentru câteva etape. Acești spanioli au băgat clubul în cea mai neagră perioadă din istoria lui.

Sunt niște țepari, nu sunt profesioniști, nu poți să oferi salariile respective. Și am aflat că sumele acelea sunt reale. Poate doar la CFR să mai existe jucători cu asemenea venituri”, a adăugat Danciu-gol. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Șansa imensă pe care o are Adi Mutu la Euro 2021: “Am stat de vorbă cu el și mi-a spus asta

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare