EXCLUSIV | Dan Tudorache dă de pământ cu arbitrul Dima: „Speram că o să scăpăm de acești oameni de nimic”

Rapidiștii au remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu formația Petrolul Ploiești într-un meci din etapa a doua a play-off-ului ligii secunde.

Giuleștenii se simt neîndreptățiți și îl acuză pe arbitrul Iulian Dima de lipsă de imparțialitate, după ce acesta a eliminat doi fotbaliști ai Rapidului (Lazăr, minutul 28 și portarul Mihai Popa, minutul 70) și a cerut în două rânduri repetarea penalty-ului de care au beneficiat ploieștenii.

Tudorache Rapid

„Două echipe sensibil egale și un arbitru care și-a bătut joc de meci. Te chinui un sezon întreg ca să promovezi și arbitrul și-a bătut joc de copiii aceia. Portarul acela de 19 ani (n.r. Mihai Popa) plângea. M-am uitat la el și avea lacrimi în ochi.

Am avut senzația că au vrut să ne omoare, dar în final Dumnezeu a făcut dreptate și nu am murit. Sper ca acest meci să le dea un imbold fotbaliștilor și să arate mai bine în meciurile viitoare.

Eu speram că o să scăpăm de acești oameni de nimic a căror unitate de măsură este diferită. Sper ca acest meci să-i fi ambiționat și mai mult pe acești copii”, a spus Dan Tudorache în cadrul emisiunii „Realitatea Sportivă” de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 12 iulie 2020

Citește și • EXCLUSIV | Alexa, dezvăluire bombă la Realitatea Sportivă: ”Am vrut să scot echipa de pe teren!”